Mailinglister

Vi har en række forskellige mailinglister, som man kan tilmelde sig. Klik på linkene nedenfor for at læse nærmere og til-/framelde. 

 

Listen

Denne liste er tænkt som et forum for fælles kommunikation i andelsboligforeningen Sønderport.

Listen er kun relevant for beboere i A/B Sønderport.

 

Børnefamilier

Denne liste er tænkt som et kommunikationsforum for børnefamilier i Sønderport.

Listen er kun relevant for beboere i A/B Sønderport.

 

Driftsinformation om vores fælles internet - mailinglisten: "netvaerk"

Denne mailingliste bruges af Sønderports netværksudvalg til at udsende information om forstyrrelser i driften af netværket. 
Bemærk at det KUN er netværksudvalget, som kan skrive til listen. Alle andre mails bliver automatisk afvist.

Listen er kun relevant for beboere i A/B Sønderport.

 

Sønderports køberkartotek - mailinglisten: "tilsalg

Der er stor interesse for at købe en lejlighed i vores forening, og bestyrelsen modtager jævnligt mails fra folk, som vil høre, om der er en lejlighed til salg. For at opsamle disse henvendelser og hjælpe sælgende andelshavere med at finde en køber, har vi oprettet en mailingliste, som skal fungere som en slags køberkartotek. Det foregår sådan, at enhver interesseret kan skrive sig på mailinglisten, og når en andelshaver skal sælge, kan andelshaveren annoncere sit salg ved at sende en mail til alle på listen. 

Se nærmere under tilsalg, hvor tilmelding også foregår. BEMÆRK at sælgende andelshavere gennem den seneste årrække har haft let ved at finde købere ad andre veje, så man skal ikke forvente at modtage mange "tilbud" via denne mailingliste. 

Listen er relevant for personer, som IKKE allerede er andelshavere i A/B Sønderport. (Andelshavere må dog selvfølgelig gerne tilmelde sig listen af ren interesse).