Tilsalg -- Sønderport køberkartotek

 

Om Tilsalg

Ved at skrive sig på denne mailingliste kan man få besked, når der er en lejlighed til salg i Sønderport. Listen kan således opfattes som en slags køberkartotek.

Det er sælgeren af en lejlighed, som sender en mail ud til listen. Al efterfølgende dialog foregår direkte med sælger og dermed uden om mailinglisten.

Alle mails sendt til listen bliver modereret af Sønderports bestyrelse for at forhindre spam. Det er udelukkende sælgere af andele i Sønderport, som får lov til at sende til listen. Alle andre mails vil blive afvist.

Ved tilmelding til mailinglisten er det ikke muligt at angive særlige ønsker til lejlighederne, fx størrelse. Det er således alt eller intet. Man bliver i øvrigt ikke opskrevet i prioriteret rækkefølge.

Det bør bemærkes, at A/B Sønderport desuden opererer med egentlige ventelister, som giver de opskrevne forkøbsret til lejligheder i foreningen. Man kan kun blive opskrevet på disse ventelister, hvis man er andelshaver eller bliver opstillet af en andelshaver.

NB: Man skal selv tilmelde sig listen ved at benytte formularen nedenfor. Hvis man blot sender en mail til listens mailadresse, vil den blive slettet uden videre.


Sådan bruges mailinglisten Tilsalg
E-mail til alle på listen sendes til tilsalg@sonderport.dk.

Du kan tilmelde dig listen eller ændre indstillingerne for dit medlemsskab nedenfor:

Tilmelding til Tilsalg

Du kan tilmelde dig Tilsalg ved at udfylde skemaet herunder. Du vil modtage en e-mail der beder dig bekræfte tilmeldingen, så andre ikke kan tilmelde dig listen uden dit samtykke. Dette er en skjult liste, hvilket betyder at medlemslisten kun er tilgængelig for listeadministrator.

  Din email-adresse:  
  Navn (valgfrit):  
  Du kan skrive en Adgangskode i følgende felter. Dette er kun en simpel beskyttelse, men forhindrer at andre får adgang til dine indstillinger. Brug ikke en værdifuld Adgangskode, for din adgangskode kan blive sendt til dig i klartekst via E-mail.

  Hvis du ikke skriver en Adgangskode, vil du automatisk få tildelt en Adgangskode. Den vil blive sendt til dig, så snart du har bekræftet din tilmelding. Du kan senere bede om at få din adgangskode tilsendt, eller du kan ændre den. En gang om måneden vil du som en påmindelse modtage din adgangskode i en e-mail.

  Ønsket Adgangskode:  
  Ønsket Adgangskode en gang til:  

Framelding samt ændringer

Skriv din e-mailadresse her for at ændre dine personlige indstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/ændre adgangskode, eller framelde dig listen Tilsalg).

Hvis du efterlader feltet tomt, vil du blive bedt om din e-mailadresse


E-mailisten Tilsalg administreres af mgn at sonderport.dk, tgrum at sonderport.dk
Administrativ side for Tilsalg (kræver login)
Liste over alle maillister på sonderport.dk

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix